انتخاب رشته کنکور کاردانی به کارشناسی بسیار متفاوت از انتخاب رشته کنکور سراسری می باشد.
در کنکور سراسری داوطلب پس از اینکه نتایج کنکور خود را دریافت کرد و از میزان رتبه و تراز خود در کنکور آگاه شد به صورت کاملاً آگاهانه اقدام به انتخاب رشته خود می نماید اما در کنکور کاردانی به کارشناسی شیوه انتخاب رشته کاملا برعکس این روش می باشد.
بدین صورت که داوطلب کنکور کاردانی به کارشناسی میبایست همزمان با ثبت نام کاردانی به کارشناسی خود اقدام به انتخاب رشته کنکور کاردانی به کارشناسی نیز نماید.
همین موضوع نشان میدهد که انتخاب رشته کاردانی به کارشناسی ۹۷ از چه پیچیدگی های برخوردار است و به چه میزان انتخاب رشته کنکور کاردانی به کارشناسی دشوار میباشد.
علاوه بر این موضوع داوطلب باید به سهمیه های کنکور کاردانی به کارشناسی، ظرفیت پذیرش رشته ها، لیست رشته های کاردانی به کارشناسی، لیست رشته های کاردانی به کارشناسی بدون کنکور و تراز و رتبه قبولی رشته های مختلف و … آگاه باشد.
با توجه به اینکه داوطلبان باید بدون اطلاع از نتیجه کاردانی به کارشناسی خود اقدام به انتخاب رشته کنکور کاردانی به کارشناسی خود نمایند بنابراین به همین راحتی نمیتوان انتخاب رشته کنکور کاردانی به کارشناسی را انجام داد و باید تمام ظرفیتها را در نظر داشته باشیم چرا که این روش انتخاب رشته همانند این است که وارد اتاق تاریکه می شوید و به دنبال خروج می گردید.
با توجه به اینکه انتخاب رشته کاردانی به کارشناسی بسیار ابهام آمیز میباشد به شما پیشنهاد می کنیم حتماً انتخاب رشته کاردانی به کارشناسی خود را به مشاوران سامانه صدای مشاور تحصیلی بسپارید.
از آنجایی که انتخاب رشته کنکور کاردانی به کارشناسی از پیچیدگیهای زیادی برخوردار است بسیاری از داوطلبین سوالات و ابهامات خود را با ما در میان میگذارند که تعدادی از این سوالات و ابهامات را با شما در میان بگذاریم شاید این ابهامات شامل سوالاتی نظر شما هستند باشد که به شرح زیر می باشد؛
- ۱) رتبه و تراز لازم برای قبولی رشته ها در کنکور کاردانی به کارشناسی
- ۲) چند رشته از لیست رشته های کاردانی به کارشناسی بدون کنکور را در انتخاب رشته می توان انتخاب نمود
- ۳) لیست رشته های کاردانی به کارشناسی با آزمون چیست؟
- ۴) لیست رشته های کاردانی به کارشناسی بدون کنکور چیست؟
- ۵) حداقل معدل کل کاردانی برای انتخاب رشته های بدون کنکور کاردانی به کارشناسی به چه میزان است؟
- ۶) رتبه و تراز لازم برای قبولی در کنکور کاردانی به کارشناسی با استفاده از سهمیه ایثارگران
- ۷) نحوه چینش کد رشته ها بر اساس اولویت بندی به چه صورت میباشد؟
- ۸) نحوه چینش کد رشتههای با آزمون و بدون آزمون بر اساس اولویت بندی به چه صورت میباشد؟
اینا فقط گوشه ای از سوالاتی که به صورت مکرر آنها می گفتند این از مشاوران ها می پرسند
این تنها گوشه ای از سؤالاتی است که در ذهن تمامی متقاضیان ثبت نام کاردانی به کارشناسی ایجاد می شود که اکثر متقاضیان با جست و جو در سایت های گوناگون و مراجعه حضوری به مشاوران و یا پرس و جو کردن ، جواب سؤالات خود را پیدا می کنند که متأسفانه تمامی این روش ها بسیار زمان بر و خسته کننده هستند و یا سایت ها اطلاعات قدیمی و غیر واقعی را به شما می دهند و یا باید هزینه گزافی را صرف برطرف کردن نیاز خود نمایید . خواهشا پول و زمان خود را از بین نبرید!!!
سامانه پاسخگویی کاردانی به کارشناسی آماده پاسخگویی به تمامی سؤالات شما عزیزان می باشد .
با تماس از طریق تلفن ثابت با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۳ و از طریق موبایل همراه اول با شماره ( فعلا در دسترس نیست ) با مشاوران مرکز مشاوره دانشگاهی تماس حاصل فرمایید .
توجه داشته باشید اطلاعات و شرایط ثبت نامی دانشگاه های مختلف و قوانین مربوط به آن هر ساله در حال تغییر می باشند .